madamcart159 ve straptezok

28 Ocak 2010 Perşembe

Şubat Ayı Hotbuysları



Bedava Goril


Bu bedava için http://www.stardoll.com/tr/campaigns/endangered-species/ adresine gidin. Üyelik girişi yapın ve beni evlat edin butonuna basın. Goril suitinizde.

Yeni Saçlar


Çok güzel saçlar ama biz s.s olamayanlar alamıyoruz bizde s.s olursak alırız ama =)

Bedava Kuş Ve Kafesi


Arkadaşlar bu bedava için http://www.goproxing.com/ adresine girin. Çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/ yazın. Entere basın. Çıkan sayfada üyelik girişi yapın. Bedavalar suitinizdedir.

25 Ocak 2010 Pazartesi

Yeni Oyna Kazan:Marka Dedektifi


Bence güzel ama zor bir oyun

Rose İrem....

Bedava Pembe Atkı



Arkadaşlar bu bedava için http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=230 adresine gidin. Üyelik girişi yapın. Şebnem Ferah'ı giydirin. Kaydedin. Atkı suitinizde.

Ağların İçinde Trend Giyimi



Bedava Çanta



Arkadaşlar bu çanta için http://kip6.com/ adresine gidin. Çıkan sayfadaki kutuya http://www.stardoll.com/es/contest/view.php?id=227 yazın. Entere basın. Açılan sayfada Üyelik girişi yapın. Daha sonra sayfanın en yukarısındaki kutucuğun içindekileri silip içine http://www.stardoll.com/es/contest/finish.php?id=227 yazın. Entere basın. Çanta suitinizde.

Demi Lovato ((Şarkı))

16 Ocak 2010 Cumartesi

Saklı Mağaza: OTTO



Arkadaşlar mağaza görünmüyor ama giysileri almak için buraya tıklayın.


=)

Bedava Elbise (( Gerçek))


Arkadaşlar bu elbise için http://www.goproxing.com/ adresine girin. Açılan sayfadaki kutucuğa www.stardoll.com/en/cinema yazın ve üyelik girişi yapın. Giysi suitinizdedir

9 Ocak 2010 Cumartesi